Energielezingen

Ieder mens heeft een magnetisch veld. Een magnetisch veld is een geconcentreerd energieveld met een bepaalde informatie. De informatie in het veld bepaalt wat jij aantrekt en afstoot in het leven. In een energielezing wordt de informatie gelezen welke op dat moment in jouw systeem zit.


 Het kan je veel inzicht geven in een vraag of een bepaald onderwerp. Er vallen dingen op zijn plaats waardoor het hanteerbaar wordt, je het gevoel krijgt grip te hebben op iets of een situatie. De inzichten kunnen ruimte geven om iets te veranderen of anders met een situatie om te gaan. Een energielezing is zeer geschikt voor mensen die "vastzitten", op een keerpunt staan of als er ingrijpende veranderingen in het leven zijn. Bij een energielezing wordt de informatie vanuit het 'onbewuste' naar het 'bewuste' gehaald en deze inzichten geven ruimte om datgene te veranderen wat je graag wilt veranderen. 

 

 Werkwijze

Je kunt telefonisch een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek kun je kennismaken met Sianne en Sianne met jou. Vervolgens kun je al je vragen stellen. Sianne neemt deze vragen mee en leest vervolgens op afstand jouw energie. De uitkomst van de energielezing koppelt ze terug in een vervolggesprek. 


Bijdrage

Energielezing van 2 á 2,5 uren € 105,00 (2 afspraken)

Prijs is inclusief 21% btw. 


Een afspraak voor een energielezing kan alleen telefonisch worden gemaakt.
 

 


 


 


 


 

 
 
 
E-mailen
Bellen
Info