Individuele begeleiding 

Tijdens individuele sessies geeft Sianne een persoonlijke, liefdevolle begeleiding waarbij ze cliënten ondersteunt in hun ontwikkelingsproces. Ze begeleidt cliënten bij vragen en problemen waar ze tegenaan lopen in het dagelijkse leven.  Het moment, het “nu” is daarin erg belangrijk. In het ‘nu’ komen verleden en heden bijeen. Haar manier van begeleiden geeft je heldere inzichten in jezelf, inzichten in je problematiek en ontwikkelprocessen en jouw manier van handelen. Het geeft inzichten in situaties, waardoor er “ruimte” ontstaat om te transformeren, te veranderen wat men wil veranderen. 


Iedereen wil graag gelukkig zijn. Maar wat betekent geluk voor jou. Gelukkig zijn begint bij weten wie je werkelijk bent. Jezelf omarmen zoals je bent. Weten wat je krachten, je talenten en je begaafdheden zijn zodat je ze kunt gebruiken voor jezelf. Dan kun je vorm geven aan je persoonlijkheid. 


Sianne heeft zich jarenlang ontwikkeld op het gebied van bewustzijn en het werken met intuïtie. Intuïtie betekent onmiddellijk weten. Ontwikkeling van intuïtie begint door je steeds bewuster te worden van jezelf en het leren vertrouwen op informatie die uit je innerlijk komt. Bewuste keuzes maken en richting geven aan je leven. Het doorbreken van oude patronen die niet meer voor je werken en zelfs tegen je zijn gaan werken. Ieder mens is uniek en heeft andere belangen meegenomen om te ervaren, te onderzoeken en te leven


  • Sianne: " Ik ben geïnteresseerd in de psyche van de mens. Want wat maakt dat iemand zich gedraagt zoals hij/zij zich gedraagt. Mensen zijn zich niet altijd bewust van het gedrag dat ze laten zien en wat ze uitstralen. Door mijzelf af te stemmen op de cliënt kan ik daar inzicht in geven, zodat de cliënt zich bewust wordt om in vrijheid te kiezen hoe ze hun kwaliteiten willen leven."


Werkvormen 
In de praktijk wordt onder andere gewerkt met gesprekken, energielezingen, aura/chakra healing, kijken met innerlijke ogen, meditatie, regressie en het onderzoeken van bewuste en onbewuste aangenomen waarheden.


Aanleiding voor deze vorm van begeleiding/coaching kunnen zijn:

  • Groei-en ontwikkelingsprocessen
  • Behoefte aan coaching
  • Problemen in relaties, thuis of in het werk
  • Gevoelig zijn en daar problemen bij ervaren
  • Vastgelopen zijn in een situatie
  • Rouwverwerking
  • Traumatische ervaringen
  • Ingrijpende veranderingen (keerpunten) in het leven
  • Lichamelijke en/of geestelijke klachten


Werkwijze

 Op afspraak vindt een kennismakingsgesprek plaats. Tijdens dit gesprek wordt de vraag van de cliënt duidelijk en welke vorm van begeleiding daar het beste bij past. Iedere vorm kan een eigen cyclus hebben, bijvoorbeeld zo'n 3 á 5 sessies met een korte tussentijd (van 2 á 3 weken) of begeleiding met een wat langere tussentijd. Een en ander is afhankelijk van wat de cliënt nodig heeft. De werkvorm wordt altijd in overleg met de cliënt bepaald. 

 

 Bijdrage

Kennismakingsgesprek  +/- 1 uur       € 35,00 

Sessie 1 á 1,5 uur                                     € 80,00

Prijzen zijn inclusief 21% btw

Jonge mensen en kinderen krijgen korting, neem hiervoor contact op. 


Een afspraak voor individuele begeleiding kan alleen telefonisch worden gemaakt.


 

 

 
 
 
E-mailen
Bellen
Info